ΧΟΡΗΓΟΙ

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

4ος Γύρος



Στήθος με στήθος , στον βαθμολογικό πίνακα, πηγαίνουν ο GM Χρήστος Μπανίκας με τον GM Βασίλη Κοτρωνιά, αφού και οι 2 κέρδισαν τους αντιπάλους τους.

.
Από την μια ο GM Χρήστος Μπανίκας (λευκά) κέρδισε σχετικά εύκολα, τον Μιχάλη Δαρμαράκη (μαύρα) , αφού στο μέσον της παρτίδας κατάφερε να τον εγκλωβίσει, χωρίς να του αφήνει δυνατότητα επίθεσης (μαύρος) , ωθώντας τον τελικά να εγκαταλείψει στην 27η κίνηση .
.
Από την άλλη ο GM Βασίλης Κοτρωνιάς (λευκά) σε μια εντυπωσιακή παρτίδα , με τον περσινό Πρωταθλητή ΙΜ Γιάννη Παπαδόπουλο (μαύρα), όπου στο άνοιγμα έδωσε θυσία ίππου, για διαφορά σε πιόνια και πλεονέκτημα στη διάταξη, τελικά επιβλήθηκε στην 32η κίνηση με την εγκατάλειψη του αντιπάλου του.
.
Στο Τραπέζι του GM Γιάννη Νικολαΐδη (λευκά) και του ΙΜ Νίκου Γαβριλάκη , το αποτέλεσμα ήρθε στην 29 κίνηση με την εγκατάλειψη του δεύτερου και έγραψε 1-0, αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι φαίνονταν ισορροπημένο.
.
Ισοπαλία είχαμε στην 5η σκακιέρα ανάμεσα στον ΙΜ Σπύρο Καπνίση και τον GM Γιάνη Παπαϊωάννου , σε μια ήπια παρτίδα που έληξε με συμφωνημένη ισοπαλία στην 28η κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: