ΧΟΡΗΓΟΙ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

9ος Γύρος


Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στο πρωτάθλημα αφού στην 1η θέση αναρριχήθηκε ο ΙΜ Σπύρος Καπνίσης , νικώντας εύκολα τον Παναγιώτη Δαγκάκη (λευκά) στην 32η κίνηση , σε μια όμορφη παρτίδα συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις και απέχοντας 1 βαθμό για να κατακτήσει την 1η νόρμα του για GM.
.
Πέντε πλέων παίκτες παραμένουν σε απόσταση 1 βαθμού 2 γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος (δείτε βαθμολογία).
.
Ο GM Βασίλης Κοτρωνιάς έχασε για 2η φορά παίζοντας με τα λευκά στην 52η κίνηση, από τον GM Θάνο Μαστροβασίλη (μαύρα) ο οποίος δείχνει να έχει «ξυπνήσει» μετά το κακό του ξεκίνημα, σε μια εκπληκτική παρτίδα που κράτησε σε αγωνία όλους τους θεατές αν και είχε ουσιαστικά κριθεί από την 33η κίνηση. Ο Βασίλης Κοτρωνιάς , ελπίζει πλέων μόνο σε στραβοπάτημα των αντιπάλων του (Καπνίση – Μπανίκα – Νικολαΐδη - Παπανικολάου) αφού υπολείπεται ένα βαθμό και βρίσκεται στην 3-5η θέση, δύο γύρους πριν το τέλος.
.
Από την άλλη λευκές ισοπαλίες αποδέχτηκαν οι GM Χρήστος Μπανίκας (λευκά) με τον GM Γιάννη Νικολαϊδη (μαύρα) στην 17η κίνηση και ο ΙΜ Γιάννης Παπαδόπουλος (λευκά) με τον GM Γιάννη Παπαϊωάννου (μαύρα) στην 11η κίνηση.
.

Κέρδισε ο νεαρός Σεμπαστιάν Φίλιππας (μαύρα) τον Μιχάλη Δαρμαράκη (λευκά) στην 54η κίνηση , αφού ο εκπρόσωπος του Σ.Ο. Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την ποιοτική διαφορά στα κομμάτια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: