ΧΟΡΗΓΟΙ

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

6ος Γύρος



Μόνος πρώτος στη βαθμολογία αναρριχήθηκε ο GM Χρήστος Μπανίκας με 5 βαθμούς , εκμεταλλευόμενος το ρεπό του Βασίλης Κοτρωνιά, στον 6ο γύρο στο Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Ανδρών, μετά την νίκη του απέναντι στον Παναγιώτη Δαγκάκη (λευκά), μετά από 63 κινήσεις.
.
Ο GM Γιάννης Παπαϊωάννου (λευκά) κέρδισε τελικά σε μια μακριά παρτίδα 66 κινήσεων τον νεαρό Σεμπάστιαν Φίλιππα (μαύρα), ενώ ο GM Γιάννης Νικολαΐδης (λευκά), συμφώνησε σε ισοπαλία σε μια παρτίδα 17 κινήσεων με τον ΙΜ Γιάννη Παπαδόπουλο (μαύρα), διατηρώντας έτσι την 4η και 3η θέση αντίστοιχα και διατηρώντας την επαφή με την κορυφή.
.
Από την άλλη πιο πίσω στον βαθμολογικό πίνακα, ο GM Θάνος Μαστροβασίλης (λευκά) κέρδισε των Μιχάλη Δαρμαράκη (μαύρα) σε μια ανοιχτή παρτίδα, που τέλειωσε στην 36η κίνηση όταν ο μαύρος παραδόθηκε.
.
Τέλος σε ισοπαλία συμφώνησαν οι ΙΜ Σπύρος Καπνίσης (λευκά) και ΙΜ Νίκος Γαβριλάκης (μαύρα) στην 40ή κίνηση σε μια ενδιαφέρουσα παρτίδα.
.
Το πρωτάθλημα εξελίσσεται συναρπαστικά, αφού οι διεκδικητές για την 1η θέση είναι οι 4 GM έτσι όπως φαίνεται μέχρι τώρα οι οποίοι και στη συνέχεια ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσουν τους «λογαριασμούς τους». Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται η συνέχεια , αφού υπολείπονται άλλοι 5 γύροι και ο αγώνας προμηνύεται σκληρός.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: